Flóra termálfürdő

Árak

arátságos árainkkal várjuk kedves vendégeinket. ... ...

Flóra termálfürdő

Kényeztető felüdülés a Flórában

3 nap/2 éj   2 fő részére : 39.000 Ft 4 nap/3 éj  2 fő részére&n...

Flóra termálfürdő

Relax napok a Flórában

3 nap/2 éj   2 fő részére:  37.000 Ft    &nbs...

Flóra termálfürdő

Feltöltődés a Flórában

3 nap/2 éj   2 fő részére (szoba): 32.000 Ft   ill. &nb...

Flóra termálfürdő

Panzió

A Flóra Termálfürdő emeletén ...

Flóra termálfürdő

Programok

Kapuvár vonzerejét központi fekvése, hangulatos épületei - az előző század elejé...

Programok a közelben

Kapuvár vonzerejét központi fekvése, hangulatos épületei - az előző század elejéről származó épületei, az eklektikus Szent Anna templom, a barokk vár adja. A  közelben fekszik a Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi övezete, aminek a Fertő tó is része, ahol a   mocsárvidék sok ritka madárnak és vadállatnak nyújt életteret.
Kicsit nagyobb kirándulással eljuthatunk a Szigetköz Tájvédelmi övezetébe is, mely a Mosoni Duna és az öreg Duna ág között kialakult szigetvilág flórájával varázsolja el az oda érkezőket.

A térség különböző sportolási és kirándulási lehetőséget ad azok számára, akik szeretik az aktív kikapcsolódást /golfozás, lovaglás, természetjárás, stb./. A közelben fekvő Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi övezet, aminek a Fertő tó is része, sok ritka madárnak és vadállatnak nyújt életteret.
Egy-egy kirándulással eljuthatunk a Szigetköz Tájvédelmi övezetébe is, mely a Mosoni Duna és az öreg Duna ág között kialakult szigetvilág flórájával varázsolja el az oda érkezőket.

Távolabbról és hosszabb időre érkező vendégeink számára ajánlunk Európa három fővárosába is városnézést. Budapest, Bécs és Pozsony is elérhető egy napos  program keretén belül.

9330 Kapuvár, Fürdő u. 42. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

~ Tel: +36 96 241 831 ~

(C) 2014 Flóra Termálfürdő Kapuvár - www.pantelics.hu